Пријава/Регистрација | Форум |Редакција |Претплата

Ma šta kažeš



ПЕСМОМ
ДА ТИ КАЖЕМ

Професор једне америчке средње школе слушао је реп музику и почео да игра... Померајући се у ритму музике, случајно је притиснуо дугме на свом мобилном телефону и позвао жену. Наравно, није био свестан тога. Чувши позив, његова супруга подигла је слушалицу и имала шта да чује: људе који гласно изговарају псовке, претње... Од страха није приметила музичку пратњу, нити ритам изговорених речи... Јер, госпођа очигледно није поклоник реп музике. Мислила је да је њен муж у смртној опасности. Дрхтећи, позвала је полицију и саопштила им адресу његовог радног места, односно школе где предаје. За кратко време полицајци су, под пуном опремом, опколили зграду. Наоружани до зуба, тражили су терористе који држе децу као таоце. Ништа од тога. Све је било мирно. Нико није имао појма о чему је реч. Послушавши своју омиљену песму, професор је отишао кући. Било му је врло неугодно кад је сазнао шта се десило.


БУЛДОЖЕРОМ НА ВЕНЧАЊЕ


                  
Младенци су дошли пред зграду Скупштине града Финале Лигуре и паркирали се. Њихов долазак снимали су бројни туристи и знатижељници. Из једноставног разлога јер су до центра овог места крај Савоне, у Италији, дошли – булдожером! Како би свима било јасно да је реч о свадби, преко кабине булдожера био је пребачен бели вео. Пријатељи су помогли невести у венчаници да некако изађе из кабине. Нема шта, несвакидашњи избор возила за долазак на венчање. Али, с друге стране, и очекиван. Јер, младожења је возач булдожера.


НИЈЕ ТЕШКО
БИТИ АДВОКАТ

Запослени у суду у округу Кук у Илиноису (САД) нису примећивали да се на суђењима ишта необично дешава. Тек после шездесет судских поступака почели су да сумњају да се адвокат Тахир Малик необично понаша. Другачије од осталих. Почели су да се распитују... Испоставило се да господин Малик уопште није адвокат. Нити је икада студирао права. У ствари, Тахир је ситни лопов, више пута осуђиван. Све што је сазнао о адвокатима било је „из прве руке”. Дакле, док су њему судили. Остатак је научио гледајући телевизијске серије. Како је доспео до суда, односно до тога да заступа људе, никоме није јасно. У сваком случају, није био јефтин адвокат. Сада је у прилици да сам тражи браниоца.


ДОК НАС СМРТ НЕ РАСТАВИ

Да Ахмад Мохамед Иса, Малезијац од 110 година, намерава да после више деценија удовиштва поново, шести пут, заснује брачну заједницу, није знао нико од његових најближих – двадесеторо унучади и четрдесеторо праунучади.

                  

А времешни господин је у листу „Утусан Малезија”, који излази у престоном Куала Лумпуру, дуго објављивао оглас у коме тражи сродну душу да се стара о њему и прави му друштво.
Недавно је Санах Ахмад, која је превалила осамдесету и има деветоро деце, пристала да му прави друштво – док их смрт не растави.



Илустровао: 
Tања Милатовић
број:
qinailili
Слика корисника qinailili's
User offline. Last seen 12 years 38 недеља  ago. Није присутан
Придружио се: 06/07/2011
Ugg Canada
Nobility sexy black boots is the necessary style Ugg Canada of creating beautiful legs, black can make you looks Ugg Boots Sale slim. Patent leather boots is designed with simply style, and they Ugg Classic Tall Boots can collection with many of your clothers. Shinning leather material Ugg Classic Tall Sale full show your long and slender image.
qinailili
Слика корисника qinailili's
User offline. Last seen 12 years 38 недеља  ago. Није присутан
Придружио се: 06/07/2011
Ugg Canada
Nobility sexy black boots is the necessary style [url=http://www.bootsuggcanada.com/]Ugg Canada[/url] of creating beautiful legs, black can make you looks [url=http://www.bootsuggcanada.com/]Ugg Boots Sale[/url] slim. Patent leather boots is designed with simply style, and they [url=http://www.bootsuggcanada.com/ugg-classic-tall-boots-c-65.html]Ugg Classic Tall Boots[/url] can collection with many of your clothers. Shinning leather material [url=http://www.bootsuggcanada.com/ugg-classic-tall-boots-c-65.html]Ugg Classic Tall Sale[/url] full show your long and slender image.