Пријава/Регистрација | Форум |Редакција |Претплата

Ма шта кажеш



МАМИН СЛАДОЛЕД

Знате ли који је нови лондонски слатки прехрамбени хит? Сладолед од мајчиног млека! Сладолеџија из Ковент Гардена досетио се како да примами купце који воде рачуна о томе шта једу. Будући да живимо у време кад се о здравој храни говори више него икад, а истовремено се троше намирнице најгорег квалитета, Мет О’Кнор решио је да, бар што се његовог посла тиче, направи најздравији, антиалергијски сладолед. Његови производи, „Icecreamists”, направљени су, уместо с крављим, с мајчиним млеком. Сладоледе је назвао „бејби гага”.
Истини за вољу, цена сладоледа није мала: двадесет три фунте стерлинга по порцији. Господин Мет је уз помоћ огласа на интернету окупио петнаестак дојиља и тако почео производњу. За сада постоје само два укуса. То су млечни сладолед с ванилом (с Мадагаскара) и с лимуновом корицом.


НЕКО ШУШКА...

            

Догодило се недавно у Тревизу, италијанском граду покрај Венеције. Човек се враћао с посла касно ноћу, будући да ради у последњој смени. Додуше, стигао је раније него обично. Жена је мирно спавала у кревету. Није га ни поздравила. Муж се на брзину умио и легао. Међутим, никако није могао да заспи. Сан му је реметило шушкање по крову њихове породичне куће. Ко ли је то, питао се. После извесног времена, схватио је да то мора да буде лопов, а не мачка. Тихо, да на чује супруга, искрао се из кревета и позвао полицију...
Полицајци су стигли за неколико минута. Осветлили су кров батеријским лампама и угледали човека који се на крову смрзавао у поткошуљи и гаћама. Па то је први комшија!
Испоставило се да је комшија дугогодишњи љубавник жене човека који је шушкање пријавио полицији. Наиме, чим је чуо како долази с посла раније него што је било предвиђено, љубавник је истрчао кроз прозор и попео се на кров. У покушају да сиђе, шушкао је више него што је требало. Тако је ухваћен на делу. Сва је прилика да ће му комшија сада заувек препустити „плен” који је хтео да присвоји накратко.



БОРБА МИШЕВИМА

Филаделфијска полиција недавно је примила две необичне пријаве. Наиме, из две пицерије на периферији града звали су власници жалећи се да су се у њиховим ресторанима убрзо после посете једног човека појавили мишеви. Власник крчме „Пица Верона” приметио је необичног господина који је замолио да користи тоалет у који је ушао с малим кофером. Касније је примећено да је гипсана плоча на таваници померена. На тавану су нашли врећу. Била је празна. Убрзо су гости у пицерији приметили како кроз трпезарију шетају бели мишеви. Поједини су побегли не плативши.
Слично се, после неколико дана, догодило и у оближњој пицерији „Код тече Ника”. Ту су тврдили да је непознати спустио кесу пуну белих мишева у канту за смеће у ресторану.
Полицајцима је било јасно да је реч о својеврсном „прехрамбеном тероризму”. Убрзо је нађен „терориста” – Николас Галијатсатос, четрдесет седмогодишњи власник супарничког ресторана „Нина пицерија бела”. Намеравао је да уплаши госте оближњих ресторана и примами их у свој.
Оптужница је сместа подигнута. Али не због „прехрамбеног тероризма” већ због злостављања животиња.


ГРИПОЗНА
ВОЈСКА


Средином педесетих година прошлог века Министарство одбране Републике Аустрије издало је званично саопштење да се за сузбијање грипа војницима, поред уобичајених лекова, аспирина и витамина Це, прописује и алкохол као додатни, народни лек. Међутим, већ после неколико дана број оболелих порастао је са 1200 на 6850 људи. Уследило је ново саопштење којим се укидало претходно.




ТВОРОМ НА АЛИГАТОРА

Индијански народ уз реку Амазон у давна времена често је ловио алигаторе и то веома успешно. Од коже уловљеног гмизавца правили су обућу и одевне предмете, а од меса укусне оброке. Као оружје користили су тропску врсту твора, познату под именом јака. Твор је био врста гасне бомбе. Наиме, познато је да ова животиња лучи течност јаког и непријатног мириса.
Овај мали сисар, кога су хватали још као младунче, служио је домороцима као мамац за лов великих алигатора. Твора су пуштали из чамца међу гладне гмизавце, а онај алигатор који би га први зграбио и прогутао постао би плен ловаца. Течност непријатног мириса у стомаку гмизавца стварала би толико гасова да би се он надуо као балон и почео да плива површином реке. Тако надуваног и немоћног, ловци су га лако хватали и извлачили на обалу. Од његовог меса, које се није осећало на непријатан задах твора, спремали су гозбе за читаво племе



ЉУБАВНА
ВАТРА


Извесни господин Август Морис из Сиднеја, у Аустралији, недавно се нашао на суду. Наиме, овај средовечни човек запалио је своју раскошну вилу недалеко од града. Узрок није била ни незгода ни неспретност господина Мориса, већ је пожар био планиран. Бранећи се, признао је да је то учинио у очајању што га је напустила знатно млађа супруга, јер је мислио да ће се вратити с ватрогасцима када чује шта се догодило, пошто је у вили остала гомила њене омиљене, фирмиране гардеробе.
Наравно, госпођа Морис не само да се није вратила, већ је убрзо постала његова бивша жена и тужила га је тражећи одштету за претрпљени душевни бол јер је остала без њој тако драгих делова одеће. Бивша госпођа Морис само за спаљену одећу потражује око 400.000 долара.


                                                                                       Илустровала Тања Милатовић


број:
Romney2010 (not verified)
Слика корисника Romney2010's
valenta dress
Opt something with a bronze base for a more harmonic look. Additionally, designs like this bohemian-inspired pearl necklace work well with other necklaces. These modern wedding jewelry designs are available at Jewelry Texas wedding gown beach formal dresses under 100 . 2: Don"t Bother with Sample Size. satin formal dress designs Some stores have plus sized samples readily available, which is certainly handy. They will typically be obtained in stores which carry a considerable amount of off-the-rack wedding gowns, though, as those are any salons which keep measurement ranges in stock clearance formal dresses .
Romney2010 (not verified)
Слика корисника Romney2010's
meet dress
prom dress clearance While you shop this year for those party dresses, consider logically instead of being right away drawn to the mini, white flower girl dresses cheap spaghetti strap quantity clinging hazardously to the keep mannequin non-existent curves. In the event you aren comfortable in the clothing you put on prom dresses on clearance , maternity evening dresses wedding and bridesmaid dresses you will never be able to devote sufficient attention to which cute guy in sales you haven had the chance to present yourself to. Begin with thinking about the materials Thousand of Style Bridal, Bridesmaid Dresses - Meet Your Special Occasion Needs clearance prom dresses. Avoid skinny materials that can have you shivering the night time away. Alternatively, inexpensive homecoming dresses buy wedding dress online opt for plumper materials, like a wool mix or a cardigan dresses.
qinailili
Слика корисника qinailili's
User offline. Last seen 12 years 42 недеља ago. Није присутан
Придружио се: 06/07/2011
Ugg Canada
Nobility sexy black boots is the necessary style Ugg Canada of creating beautiful legs, black can make you looks Ugg Boots Sale slim. Patent leather boots is designed with simply style, and they Ugg Classic Tall Boots can collection with many of your clothers. Shinning leather material Ugg Classic Tall Sale full show your long and slender image.