Пријава/Регистрација | Форум |Редакција |Претплата

Ма шта кажеш




ИГРЕ ТАМО ГДЕ И ЦАР ПЕШАЧИ


Уколико се прихвати предлог великог јапанског произвођача рачунарских и свих других игрица, у појединим тоалетима поставиће се посебан програм назван „Сега тојлет”. Пошто се поједини мушкарци већ забављају шарајући и правећи замишљене слике урином по шољи, зашто им се та игра не би исплатила. Наиме, кад се постави та игрица, знаће се и правила. Ако корисник клозета млазом успе да „одигра” по задатим правилима, неће добити никакву посебну награду, осим што ће му употреба бити бесплатна, а сујета задовољена. И то је већ нешто.

ШТО ГЛУПЉЕ, ТО БОЉЕ




Зар није згодно увек при руци имати руж? Јесте, ако се ради о некој дами која брине о свом изгледу. Али, ако је кармин смештен у високој потпетици ципеле (као што се види на слици), онда то већ звучи као сасвим уврнуто. Ципеле које су уједно и средство за улепшавање само су један од предмета изложених у музеју који се, сасвим пригодно, зове „Нонсеум”. Овај необични музеј налази се у Хернбаумгартену, малом месту на око сат вожње од Беча. На замисао да оснују музеј ствари које суштински ничему не служе дошла су 1983. године двојица мештана, Фриц Гал и Фридл Умшајд. Почетком ове године забележена је јубиларна посета стохиљадитог радозналца који стижу не само из Аустрије, већ из целог света. Галова и Умшајдова замисао очигледно се показала као веома добра, посебно за туризам тог места. Међу стотинама предмета изложена је, рецимо, мала гиљотина за сечење ноктију, санке из делова, посебан уређај за хватање шампањских затварача, ту је и табла са шаховским фигурама – стакленим чашама на стопу, штипаљке које имају завртањ да не „беже” с конопца.


СВАКО ЈЕ
ЗА ПОНЕШТО
ОДГОВОРАН


Лига за одбрану женских права у Америци понудила је једном чувеној књижевници Перл Бак (1892–1973) положај почасне председнице, тврдећи да се укључивањем жена у политику побољшавају услови живота у свету.
– Нисам баш сигурна у то. Ако су мушкарци од овог света направили толику збрку, њих су ипак родиле жене. Према томе, свако има свој део одговорности – захвалила се на овој понуди Перл Бак.


ПАЦОВЧИЋУ МОЈ
Оно што је за већину незамисливо, за брачни пар Ретреј сасвим је уобичајено. Кевин и Кејт Ретреј првог пацова донели су у кућу 2006. године. Љубав према овим углавном свима неомиљеним глодарима поделили су с истомишљеницима окупљеним у Јоркширском клубу пацова. За Кевина то је било сасвим ново искуство зато што је одрастао на сеоском газдинству и од најраније младости научио да су пацови штеточине које немилице треба уништавати.

                   
Међутим, кад је упознао Кејт, све се променило. Наиме, она је одувек сматрала да се ради о изузетно интелигентним и умиљатим створењима, најпогоднијим за кућне љубимце. У међувремену се љубав према овим репоњама претворила у праву страст. Овај брачни пар сад у кући држи чак двадесет седам пацова. Наравно, сви који им дођу у посету морали су да се навикну да се „друже” с мноштвом глодара који прилазе људима и дозвољавају им да их мазе.


МОЖЕ МИ СЕ
Мало из досаде, више из радозналости, Барнаби Асански променио је име. Овај тридесетшестогодишњи Британац из Единбурга, тренутно незапослен, одлучио је да званично постане човек ако не с најдужим именом и презименом, онда сигурно међу најдужим. Сад се зове Барнаби Мармадјук Алојзијус Бенџи Кобвеб Дартањан Егберт Гаспар Хумберт Игњације Џејден Каспер Лирој Максимилијан Неди Обијаџулу Пепин Килијам Розенкранц Секстон Теди Апвуд Виватма Ксајлон Јардли Зекери Јусански. Написана у оригиналу, а не транскрибована, као у нашем случају, имена имају укупно сто деведесет седам слова. И, шта се од тада променило у животу овог Енглеза? Осим што се појавио у неким новинама, успео да се крсти свим именима која су му се одувек свиђала, остало је све по старом. Међутим, Барнаби се силно нервира јер сви пријатељи и родбина одбијају да му се обраћају новим именом и настављају да га, као и до сада, ословљавају с Ник.


ТОЛИКО МУЗИКЕ, КОЛИКО ПАРА
До пре неколико месеци Ондреј Лебовски једва је састављао крај с крајем. Његов мали кафе у Прагу, тако му се бар чинило, гости као да су намерно избегавали. Размишљао је шта да учини и привуче посетиоце. Иако су то већ и други угоститељи пре њега радили, Лебовски је укинуо ценовник и гостима оставио на савести да све што поруче плате онолико колико мисле да вреди. Одједном у кафеу више не може да се нађе место. И, што је најзанимљивије, Лебовском је пазар углавном много већи него што би био да је он сам одређивао цене.


УДАРИ МЕ, ИСКАЛИ БЕС!
Њујорчани су у почетку били веома неповерљиви. Мислили су да особа која шета градом обучена као дивовска панда учествује у рекламирању неког новог производа. Међутим, кад би им костимирани човек пришао и понудио да га ударе уколико су бесни и желе да се растерете, ту би се већина веома збунила. Зашто би ико био толико луд да из чиста мира трпи ударце? Међутим, све се брзо разјаснило.

                    
Нејт Хил је сам смислио да себе понуди на добробит становника Велике јабуке. Пошто је и сам свестан да се живи у веома бурним и напетим временима, схватио је да ће многима учинити услугу ако свесно изиграва неку врсту џака за вежбање удараца. Овај тридесеттрогодишњак је иначе по професији техничар, запослен у једној лабораторији. Наравно, унутар одела, посебно у пределу грудног коша и стомака, Хил је ушио дебеле наслаге сунђера што му помаже да ублажи примљене ударце. Иако својим суграђанима добровољно помаже, увек је љут кад му неко приђе и намерно га удари у главу. То, како наглашава Нејт Хил, више није део неписаних правила и одраз је силеџијства.


број:
qinailili
Слика корисника qinailili's
User offline. Last seen 12 years 1 недеље ago. Није присутан
Придружио се: 06/07/2011
Ugg Canada
Nobility sexy black boots is the necessary style Ugg Canada of creating beautiful legs, black can make you looks Ugg Boots Sale slim. Patent leather boots is designed with simply style, and they Ugg Classic Tall Boots can collection with many of your clothers. Shinning leather material Ugg Classic Tall Sale full show your long and slender image.