Тренутно на сајту

Тренутно су на вези 0 чланова и 2 госта.

Пријављивање

Предлог да уведете предлог :)

8 одговора [Последњи унос]
Agent001
Слика корисника Agent001's
User offline. Last seen 10 years 20 недеља  ago. Није присутан
Придружио се: 15/08/2009
Мало крстарим ови форумом и видим да је скоро на свакој теми неко нешто предложио. Наравно, све је то занимљиво, и разумљиво, пре свега, јер је Забавник вољен (:)) од стране многих и сви би мало да се осете важним, па да кажу - е ја сам Забавнику нешто предложио... Међутим, то може прерасти у хаос! Све предлоге треба подстицати, али и груписати, тако да мислим да би било погодно да се отвори један подфорум који ће се односити ИСКЉУЧИВО на предлоге везане за САМ ЧАСОПИС...
Gil-galad
Слика корисника Gil-galad's
User offline. Last seen 12 years 49 недеља  ago. Није присутан
Придружио се: 12/08/2009
Agent001 је
Agent001 је написао/ла:
Међутим, то може прерасти у хаос!
...што се, пре или касније, деси са сваким форумом! :D Зез, стварно је одличан потез увођење форума, а обзиром да је реч о Забавниковом, овде може да настане само креативан и позитиван хаос. :))
Опусти се, васиона ни не зна да ти постојиш.
Anya
Слика корисника Anya's
User offline. Last seen 14 years 2 недеља ago. Није присутан
Придружио се: 13/10/2009
Da u potpunosi se slazem sa
Da u potpunosi se slazem sa tim da mora da se pazi kako se i sta radi, posebno jer je forum tek "startovao". Mislim da je jedna od najbitnijih stvari, da Zabavnik pocne da promovise svoj forum. :) Da Zabavnikovci pocnu da ga posecuju sto vise, a da se moderatori pobrinu da idu u korak sa bujicom ljudi, za koju sam sigurna da je samo pitanje dana kada ce se pojaviti. =)
See the positive side of life. :) Zabavnik <3
V
Слика корисника V's
User offline. Last seen 13 years 34 недеља ago. Није присутан
Придружио се: 09/04/2010
Predlozio bih da Zabavnik
Predlozio bih da Zabavnik pocne sa placanjem autorskih prava ilustratorima koji zavrse na njegovim koricama. Pomalo.. pa hajt, ne vredi sad lagati, malo vise je glupo da neko ko ima neki "renome" to ne cini, to jest, da krade.. Sta vise, ako zelite dostavicu vam ilustracije, sajtove tih ljudi i kontakte. Da ne bude, nismo znali, mi smo mavi.. A mogu i dovesti nekog od njih ovde ako treba :)..
Besomuk
Слика корисника Besomuk's
User offline. Last seen 13 years 34 недеља ago. Није присутан
Придружио се: 11/04/2010
Predlog
Nisam do sada objavljivao nista na forumima ali cu sada napraviti prvi korak. Pre godinu dana u Zabavniku je objavljen moj mail sa predlogom da se svi brojevi Zabavnika skeniraju i objave na nekoliko cd-a ili dvd-a, ili da nam omoguce da skinemo sa ovog sajta. Ako se slazete sa mojim predlogom ostavite poruku.
delboj
Слика корисника delboj's
User offline. Last seen 5 years 33 недеља ago. Није присутан
Придружио се: 11/08/2009
сајт
Па вјероватно да се већина људи слаже.
pancev
Слика корисника pancev's
User offline. Last seen 12 years 27 недеља  ago. Није присутан
Придружио се: 24/09/2009
Mundijal 2010
Konkretno pitanje za relevantne ljude iz Zabavnika, koji ce vjerujem procitati ovo? Dakle, da predjem na stvar. Da li ce biti neki poseban dodatak u Zabavniku pred predstojeci Mundijal u Juznoj Africi? Nasi "ORLOVI" su to definitivno zasluzili! Mogli bi ste ubaciti i ponesto o istorijatu Mundijala, evo objavljena je i knjiga Vladimira Stankovica "MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO". Nadam se, da cete imati sluha za nas, vase vjerne citaoce?
KompKamp
Слика корисника KompKamp's
User offline. Last seen 13 years 27 недеља  ago. Није присутан
Придружио се: 06/05/2010
High Tech
Predlažem da ovde pišemo zaista o High Tech stvarima, bez kojih danas ne znam kako bismo živeli. Možda o novim mobilnim telefonima, modelima i njihovim opcijama, kao i o kompjuterskim programima. Evo, imam predlog da pišemo ko voli koji program i najbolje zna da radi u njemu i da pomogne onima koji su zainteresovani da nauče. Ja znam nekoliko programa, a najviše volim da slikam u Photoshop programu, volim da pravim web sajtove u Dreamweaver-u i ako neko želi neku informaciju, neka piše ovde. Volim i da pravim igrice u programu Multimedia Fusion Developer 2 i u Unity 3D. Pogledajte njihove primere. http://www.clickteam.com/eng/mmf2.php http://unity3d.com/ i javite se za pomoc ako zatreba. I jedan i drugi program imaju bezbroj lepih lekcija za ucenje na Youtube, kao i na njihovim sajtovima. Lekcije se uglavnom zovu Tutorijali. Program Unity 3D je besplatan, dok se u MMF Dev2 moze raditi u trial verziji.
The more I learn, the more I realize how much more I could learn. www.compcamp.net
Romney2010 (not verified)
Слика корисника Romney2010's
sungdress
Almost just about each and every one petite lady prefers to founded on enhanced heels, as they are in a placement to acquire the simplest method to glimpse tall. prom dresses under 100 dollars Sling-backs and pumps are amazing, but stay in addition to shoes with ankle straps short red prom dresses . Why? to the target that straps breaks up the wearer vertical assortment and provide a shorter look homecoming dresses cheap under 100 homecoming dresses cheap . Strappy shoes glimpse awesome on girls with lengthy legs.

Претрага форума

Учитавање