novi broj

 


www.politikin-zabavnik.rs











svet kompjutera

viva baner

ilustrovana politika



 


Шок од секса
Саобраћајни полицајац из италијанског града Напуља кришом је водио љубав с једном колегиницом на радном месту и у радно време. Нису приметили да је у просторију ушао њихов колега који је потајно био заљубљен у госпођу. Видевши их у загрљају, човеку је позлило - осетио је снажно лупање срца, а затим се онесвестио. Прељубници су позвали хитну помоћ која је несрећног сведока одвезла право у болницу, а они су потом размештени у различите полицијске станице и кажњени прековременим радом.


Политичко скидање
У политичком животу Сицилије, тачније Палерма, недавно се збио крајње занимљив случај - Де Лука, посланик тамошње скупштине, одлучио је да изведе стриптиз, односно да се скине го пред новинарима у такозваној сали за прес-конференције, јер је сматрао да су га политички другови изиграли. Де Лука је прешао из једне у другу партију будући да му је обећано да ће постати члан комисије за израду коначног финансијског обрачуна. Али, није био изабран, па се испоставило да је узалудно „прелетао”. Због тога се у знак протеста скинуо потпуно го пред представницима седме силе. Додуше, не баш сасвим го. Оно место обмотао је заставом!


Чик ме сад позови!
По закону у Сједињеним Америчким Државама људи који желе да промене име и презиме у захтеву морају да наведу разлоге због чега то чине. Један господин из Талсе у Оклахоми написао је да то жели да учини како би се ослободио даноноћних телефонских позива своје бивше супруге.
Због необичног разлога дотични господин позван је да мало опширније образложи навод.
- Обишао сам целу земљу сељакајући се из града у град како бих заметнуо траг, али моја упорна бивша брачна сапутница увек ме нађе. Кад год зазвони телефон, ја претрнем од страха. Тако је већ четири године - рекао је очајним гласом. Захтев му је одобрен.


Кафић с мацама
Добро је познато колико Јапанци много раде, па због тога многи не могу да имају кућног љубимца. Пас, мачка или папагај били би сами у кући или стану јер њихов власник ради од јутра до мрака. Зато су вешти пословни људи у Токију отворили кафић с мацама - „Cat Cafe Calico“. Враћајући се с посла, људи радо свраћају у кафић у коме живи четрнаест лепо однегованих и врло умиљатих маца. Оне једва чекају да некоме скоче у крило како би се мазиле. Људима то прија, ослобађа их напетости, и после могу мирно да се врате својој кући. Власник кафеа каже да током викенда влада огромна гужва. Због толике заинтересованости намерава да отвори још неколико сличних кафића.


Илустровао Андреј Војковић

Корак назад